Tvättkorgar

Istället för att slänga kläderna direkt på golvet i badrummet så kan man ha en snygg korg med lock. Den samlar upp varje dags tvätt. Har man plats för mer så kan man ha tvättkorgar där man lägger färger i olika sektioner. Det här kan vara särskilt praktiskt om tvättmaskinen finns i samma rum. Det är viktigt att ta fram system för god hantering av tvätt. Detta särskilt för familjer där det kan vara fråga om många kilo per dag som ska flyttas från rum och badrum till tvättrum. Med ett bra system så får man ordning på tvätten och den blir inte till ett ok för en eller två personer.

Sortera tvätten direkt i tvättkorgar

Det blir effektivt om man kan sortera tvätten direkt i tvättkorgar som finns på ett stativ. Det här kräver dock att man har plats för detta. När man bor i en etta så är det inte säkert att det finns utrymme för ett avancerat sorteringssystem. Då får man istället hitta en snygg tvättkorg som man kan ställa på en smart plats.

Men i större hem där det till och med finns tvättrum så kan det verkligen vara till stor hjälp att ha 3 till 5 olika korgar som är märkta med färg eller material. När alla i familjen lär sig var de ska lägga vad så kommer tvätten att vara så mycket enklare att ta hand om. Då slipper man ju stå och sortera vid tvättmaskinen, och man riskerar inte att tvätta kläder som bara tål 30 grader på 90 grader.

Med lock för estetikens skull

När en tvättkorg står i ett vanligt rum så som kan vara fallet då man bor i en mindre bostad så är det verkligen viktigt att den ser bra ut. Man kommer att behöva lock för det är knappast trevligt att gäster ser smutsiga strumpor och liknande då de sitter i soffan eller blir bjudna på middag vid bordet. När man har tvättkorgar i ett tvättrum så behöver man inte locken då de enbart kommer att vara i vägen.

I ett badrum så är det också smart med lock eftersom detta rum används i flera syften. När man vill ta ett avkopplande bad så vill man inte se hur mycket tvätt man borde ta hand om innan man går och lägger sig samma kväll.

Lätt att bära till tvättstugan

Då man inte har tvättmaskinen i sin egen bostad så måste man också tänka på hur man får med sig kläder som ska tvättas till tvättstugan. Det finns korgar som är enklare att bära. Man kan ju ha plats för ett sorteringssystem och sedan bara ta individuella tvättkorgar med sig till en tvättstuga. Det gör det enklare att bära då man enbart tar med sig de kläder som man är redo att tvätta. Har man inte tillräckligt med röd tvätt så får den stanna till nästa gång. Tvättkorgen man bär med sig bör ha smarta handtag och en form som gör att det inte blir så svårt att bära den.

Pris
99 kr6 750 kr
Färger (8)

Visar 67
Totalt 67

Blomus Frisco Tvättkorg

Blomus
Tvättkorgar