Vattenglas

Vatten är så enkelt men det betyder inte att man måste dricka det från en enkel kopp! Faktum är att det kan bli så mycket trevligare att släcka törsten med ett glas som är vackert att se på, och som är skönt att hålla i. Vilken typ av vattenglas man ska välja beror en hel del på de behov som finns. Barnfamiljer kan behöva en viss sort medan ensamhushåll med vuxna väljer en annan. Det här är sällan dyra produkter så finner man en design som man verkligen gillar så är det inte så dumt att köpa flera för glas de går som bekant sönder och då kan man tycka att det är synd om favoritsorten visar sig vara utsåld.

När man vill dricka mycket

En del tycker att glas måste ha gott om plats för att de ska passa för vatten. Till skillnad från vinglas och ölglas så kan man vilja dricka mycket mer vid varje tillfälle. Kommer man hem hur törstig som helst så kan det kännas irriterande att behöva fylla ett mindre glas med vatten tre till fyra gånger. Får man istället ett stort vattenglas så släcker man törsten på ett bättre sätt. De stora glasen kan också ha fina former och de är enkla att stapla i varandra så att man får plats med dem i köksskåpen.

Vattenglas för familjer

När man köper vattenglasen för familjen så måste man tänka på hur de kommer att klara av hantering av barn. Det finns modeller som har tjockare glas och som klarar av slitage på ett bättre sätt. De kommer inte att gå sönder bara för att man sätter glaset i bordet lite hårdare. De allra yngsta bör förstås ha koppar och muggar av plast då glasmaterialet kan vara farligt då det går sönder. Men när man kommer upp lite i åldrarna så finns det god anledning till att investera i glasen som är särskilt till för barnfamiljer.

Det är också av intresse att få ett bra pris för glasen som man vet kommer att utsättas för lite mer. Man vill inte känna att det är en stor tragedi då glaset får en spricka eller repas efter flera hundra omgångar i diskmaskinen. När glaset har ett skäligt pris så kan man lätt köpa nya eller köpa många från start så att det alltid finns nya att byta till.

Med mönster och färg

Det kan vara trevligt med glasmodeller som har mönster och färg. Det här livar upp vardagen. Färgen kan vara en del av glaset eller tryckas på efter att det har formats. Det första alternativet håller längre, men om det nu rör sig om glas till en familj med barn så kan man ju tycka att det inte spelar så stor roll att färgen nöts ut efter några månaders användning. Det finns en rad olika tryck och färger att välja bland, och dessa glas kan också komma i olika storlek och ha coola effekter som inbyggt sugrör som även detta är gjort av glas!


Visar 759
Totalt 759