Juicemaskiner

Det är många som hävdar att vi kan må mycket bättre av att minska på kolhydrater, och även av att ändra vad vi äter när. Istället för att börja morgonen med några skivor bröd och kaffe så kan man lägga om till juice. Men det är inte butikens färdiga juicepaket som rekommenderas utan hemmagjorda juicer med nyttiga ingredienser och bara naturligt fruktsocker. Med bra juicemaskiner så kan man göra i stort sett vilken dryck som helst, och det är bara att slänga i den frukt som finns i kylen för ett fantastiskt resultat.

Juicemaskiner som jobbar snabbt och tyst

Något som man kommer att bry sig om då man börja göra egen juice morgon efter morgon är hur pass mycket ljud som kommer från maskinen. De bästa modellerna går tyst trots att de är kraftfulla och klarar av rotfrukter såväl som banan, Hastigheten är en annan sak. Har man tillåtit sig några extra minuter i sängen så är det en fördel om juicen blir klar snabbast möjligast. Detta särskilt när man ska bjuda resten av familjen på samma nyttiga frukost.

Mer avancerade recept

Det är inte bara apelsiner och andra citrusfrukter som man kan göra god och nyttig juice av. Idag så är det många som maler ner nötter, vetegräs och andra spännande ingredienser för att få mer energi och hälsa. De juicemaskiner som kommer med olika inställningar och som kan ha olika inlägg är väl anpassade till lite högre krav. Det här ska dock inte göra att det blir svårare att förstå hur man pressar och maler med maskinen. Den bästa juicemaskinen ska inte ha en massa olika knappar, och den ska ändå fungera finfint för alla ingredienser som man vill göra juice av.

Gör soppa med juicemaskin

Visste du att det också går att göra soppa med en juicemaskin? Det här är mycket enkelt och man kan välja precis hur finmald soppan ska vara och om man maler innan den är färdiglagad eller efter. Med maskinerna som kan ta fram flera liter vid ett tillfälle så får man soppa så att det räcker bra till middagen och för att frysa in till luncher. Många som börjar med att göra juice av frukt hemma upptäcker att det går att göra så mycket mer med samma smarta maskin.

Lätt att göra rent

Något som man måste se på innan man beställer en maskin för juice är hur pass lätt den är att rengöra. Det blir inte trevligt om man ska göra apelsinjuice en morgon och inser att maskinen fortfarande har rester från soppan dagen innan. De bästa juicemaskiner som finns på marknaden är designade för att vara enkla att plocka isär och skölja rent. Ett litet tips är dock att göra detta så snart som man är klar med juicen. Det är nämligen mycket enklare att få bort fruktkött och skal från delarna innan detta torkar. En snabb sköljning och sedan torkning är allt som krävs för att maskinen fortsatt ska vara ren och trevlig att använda sig av.


Visar 66
Totalt 66

Philips Hr188970 Slowjuicer

Philips
Juicemaskiner

Kenwood Jmp400Wh Slowjuicer

Kenwood
Juicemaskiner

Kenwood Jmp400Wh Slowjuicer

Kenwood
Juicemaskiner

Kenwood Jmp400Wh Slowjuicer

Kenwood
Juicemaskiner

Omega Mm900Hdcf Slowjuicer

Omega
Juicemaskiner

Ninja Juicemaskin Jc100

Ninja
Juicemaskiner

Omega J8228C Chrome Slowjuicer

Omega
Juicemaskiner

Omega J8228C Chrome Slowjuicer

Omega
Juicemaskiner

Omega J8228C Chrome Slowjuicer

Omega
Juicemaskiner