Smörgåsgrillar

Använd inte våffeljärn till att göra egen toast! Det är mycket bättre att köpa en smörgåsgrill med vilken man kan göra varma smörgåsar med ost, grönsaker och mer. Smörgåsgrillar fungerar i princip som våffeljärnen gör, men de har en annan form på de två ytorna som man knäpper ihop omkring toasten. Det finns olika storlekar, och när man vill göra toast till flera på en gång så är det en fördel att ha en större modell.

Så gör man toast med smörgåsgrillar

Det är hur enkelt som helst att göra varm och härlig toast med en smörgåsgrill. Man börjar med att koppla den till strömmen i köket så att ytorna på grillen börjar värmas upp. Under tiden så kan man förbereda det bröd som man ska göra toast av. Man delar på en brödbulle eller använder sig av två skivor bröd. Det går lika bra med vitt som med mörkt bröd, och även LCHF-bröd fungerar bra i smörgåsgrillarna. När man har lagt på de grönsaker som man vill ha så lägger man in den ost man gillar bäst. Toast kan man göra med en kombination av vit och gul ost.

Till sist så lägger man brödet i toasten och knäpper igen. Detta ska man kunna göra med en slags handtagsfunktion som gör att toasten verkligen plattas till och lagas ordentligt. En del tycker om att lägga smörgåspapper mellan bröd och grill. Det här kan vara smart då det leder till att man inte behöver göra mer än att torka av ytorna då det är färdig grillat.

Toasten blir snabbt klar

Det går snabbt att grilla smörgås när man har värmt upp grillen i förväg. Även om brödskivorna kommer direkt från frysen så tar det inte mer än några minuter att få en färdig frukost eller lunch. Man ska kunna göra två portioner i en standardgrill, men det finns varianter som har plats för fyra portioner och fler. Dessa är bra att ha då man gör toast till ett större sällskap. Du kan också testa att grilla grönsaker som broccoli och blomkål i grillen. Detta kan man göra utan tillsatser och det blir väldigt gott.En bra smörgåsgrill bränner man sig inte på

Innan du beställer din smörgåsgrill så ska du se lite närmre på hur reglagen ser ut. Det är inte så att man ska behöva klicka på en massa knappar och annat. Det här är ju enkel matlagning där man i stort sett bara kniper ihop två varma ytor. Frågan är var du fäster handtagen mot varandra. Bra modeller gör det möjligt att göra detta med en hand då spännet sitter på framsidan där man griper tag om de två delarna.

Det finns modeller som har hakar i sidorna. Dessa kan vara lite farliga då de eventuellt exponerar det varma järnet på ett sätt som gör det lätt att bränna sig. Bra smörgåsgrillar bränner man sig inte på. De har ett hölje som inte blir för varmt och de inkluderar även lampor som indikerar när ytorna har blivit så varma att man kan laga toast på dem.


Visar 130
Totalt 130