Popcornmaskiner

Finns det snacks som man kan äta med gott samvete? Ja, det gör det faktiskt! Popcorn är ett mellanmål, efterrätt och godsak som man kan äta utan att se stor skillnad på midjemåttet. Förutom för riktigt små barn så är det här också en form av godis som är väldigt bra för yngre som gärna vill ha något som känns festligt mellan måltider och till fredagsmyset. Med popcornmaskiner så får man popcorn som är otroligt goda och dessutom mycket nyttigare än de som man köper färdiga från affären. Det blir billigare att laga själv och man får snabbt fräscha och goda popcorn som man givetvis kan glasera med smör om man vill det.

Så lagar man popcorn med popcornmaskiner

En popcornmaskin är enkel att använda. Den har en behållare för kornen som man ska poppa och man mäter upp rätt antal med hjälp av de instruktioner som kommer med popcornmaskiner. När man har hällt på popcornkornen så kan man sätta igång maskinen. Den kommer då att vara sluten så det finns ingen risk för att små bitar flyger och hamnar i ögon på den som sköter poppingen.

Man behöver inte testa popcorn för att se att man har rätt temperatur och utan het olja och annat farligt vid spisen så tillhör popcornmaskinen den typ av köksmaskiner som även barn kan hantera på ett säkert sätt. Processen drar igång och inom kort så har man en behållare fylld med de vita bubbliga popcornen som ingen kan motstå.

Hur tyst är maskinen?

Här har vi en punkt som kan vara lite svår att komma runt. Det är nämligen så att de flesta popcornmaskiner är högljudda. Men det går snabbt att poppa så det rör sig inte om många minuter då man måste lyssna på detta. Man kan alltid välja lite mer avancerade maskiner som poppar på ett annat sätt och som enbart ger små klickande ljud som kan uppfattas som mysiga. Men då man vill ha en mindre apparat så får man räkna med att den hörs då man poppar.

Nyttigare popcorn för hela familjen

Något som verkligen talar för popcornmaskiner är att man med dessa inte behöver smör eller olja. Popcornen poppas med värme och kommer inte att vara fettiga att ta i. Om man vill lägga till lite onyttigt så kan man göra det efteråt med det kommer ändå att bli hälsosammare. Dessutom så riskerar man inte att bränna popcorn med maskinen. Det är också bra för hälsan eftersom man inte får i sig något bränt.

Att barn tycker att det är kul att poppa leder också till att de gärna förbereder popcornen själva. Det här gör att man äter mer popcorn än andra snacks som chips och godis som alls inte är lika nyttigt. Tänder och vikt mår bra av detta så visst finns det anledning till att se till att en bra popcornmaskin finns i köket och att alla som bor i hushållet får lära sig hur den ska användas.

Pris
118 kr5 538 kr
Färger (4)

Visar 44
Totalt 44