Barnmöbler

Barnens möbler byter man ganska ofta ut. Inte bara för att barnen växer och behöver byta spjälsängar mot växa-sängar och till sist tonårs-säng. Ett barn har en annan syn på vad som är fint och mysigt. Det betyder att man bör välja lite andra färger och mönster då man inreder barnets rum med barnmöbler. Låt oss inte glömma bort att barnet inte når hyllor på samma sätt som vuxna. Man kan behöva särskilda barnbokhyllor som ger plats för böcker såväl som för leksaker på ett smart sätt.

Möbler för bebisen

Den nya familjemedlemmen behöver en del möbler. Även om man bestämmer sig för att sova i samma rum, kanske i samma säng, så har man ett stort behov av skötbord och möbler för förvaring av kläder och allt sådant som krävs för att ta hand om den lille. När en bebis får sova i egen säng så bör man välja bland barnmadrasser som håller hög kvalitet. Barnet behöver få ett gott stöd och så ska det vara lätt att hålla rent.

Med smarta barnlakan så kan man givetvis skydda madrassen och det här är något som man behöver även då barnet blir äldre. När det blir dags att vänja sig av med blöjor så behöver man kisslakan för natten för att se till att madrasser håller sig fräscha längre.

Barnmöbler som bjuder in till lek

Ett rum som är till för de små kan behöva design som inkluderar de figurer som barnen tycker om. Man kan köpa lakan med tryck som kommer från filmer, böcker och serier som barnet känner till. Man kan också använda sig av barnmöbler som har dubbel funktion. Det finns otroligt spännande sängar som är gjorda som lekplatser. De kan se ut som små slott, borgar eller kanske en bil. Det här är sådant som barn älskar och som gör att deras rum blir så mysiga att vara i.

Ett rum i ständig förändring

Åren då barnen är små går snabbt och man rör sig från fas till fas med stormsteg. Figurerna som ansågs så häftiga för två år sedan är plötsligt inte av intresse längre. Barnet blir äldre och det speglas i de barnmöbler som föredras. Från att ha sett Byggare Bob som coolast i världen så går man till lakan med fotbollstryck och en vägg med ribbstol. Barnets rum är i ständig förändring och det är viktigt att lyssna på vad de små som blir större säger. Tillsammans så kan man fortsatt se till att möblemanget motsvarar smak och behov.

När vänner börjar komma för att sova över så behöver man kanske en extra säng eller madrass under sängen. Nya intressen som till exempel önskan att få spela tv-spel kan också kräva att man gör om i rummet. Lampor kan bytas ut för att göra det lättare att läsa läxor samtidigt som man behåller den belysning som ger mysig känsla och trygghet på natten.

Pris
94 kr16 590 kr
Märken (2)
Färger (7)

Visar 162
Totalt 162

Troll Spjälsäng Royal

Troll
Spjälsängar