Morgonrockar

Om man inte ska ge sig iväg direkt på morgonen så kan man vilja ha något bekvämt på sig. Morgonrocken är ett klädesplagg som är skönt att ha på sig då man inte väntar gäster, men det finns också modeller som faktiskt är till för att bära omkring andra. På ett hotellspa eller en badanläggning så är det helt naturligt att klä sig i snygga morgonrockar som kan vara gjorda av lite olika material. Det är värt att satsa på god kvalitet för då får man en rock som kan hålla många år och det är bra. När man väl fäster sig vid en viss morgonrock så vill man sällan skiljas från den…

Morgonrockar som är handdukar

För barn och vuxna som behöver morgonrocken i kombination med bad så är det en fördel om den även kan fungera som handduk. Den bör suga upp vatten och sedan torka snabbt. En huva kan vara bra för att skydda öron mot vind. Det särskilt när man befinner sig utomhus och kanske kombinerar bad i pool med lunch på gräset. Har man en stor morgonrock så kan man ju sitta på den utan att smutsa ned sig och det kan vara av intresse för både de små och de stora som är med på utflykten.

Elegant och vackert med siden

Elegantare morgonrockar är inte nödvändigtvis till för bad utomhus. Här kan det snarare vara så att man vill ha något som gör att man ser mer klädd ut fast att man inte är det. Vackra kimonos av siden kan man svassa omkring i hemma och känna sig som en filmstjärna. Under varma månader så är siden och tunna bomullstyger att föredra då de gör att man känner sig sval efter en dusch.

Varmt och skönt på vintern

När det är kallt så kan man vilja ha en rock som erbjuder lite mer värme. Den kommer att vara tyngre men bör inte bli så tung att man drar sig för att bära den. En mysig vintermorgonrock kan också ha stora fickor som man gärna stoppar händerna i. Ett enkelt skärp är allt som krävs för att man ska sluta rocken omkring sig och uppleva att det ändå är ganska mysigt när snön ligger djup därutanför.

Matcha morgonrockarna

Det är inte alls så dumt att matcha morgonrockar med en partner. Man kan välja en riktigt fin modell och skaffa en till henne och en till honom. Det här gör att man känner lite extra gemenskap då man möts vid frukostbordet. När en är ute på resa så kan den andra med flit ta fel rock och svepa in sig med doften av den som man håller kär. Morgonrockarna kan absolut vara mycket romantiska och kärleksfulla klädesplagg som förstärker känslan av att man är familj och hör ihop.

Tänk på att beställa rätt storlek. En morgonrock ska ha gott om plats. Därför kan det vara klokt att välja en större storlek så att man känner att man kan röra sig i den på ett smidigt sätt. Längden kommer också att spela roll så lägg märke till detta innan du köper.

Inget hittades!

Tyvärr så har vi inga produkter att visa i den här kategorin för tillfället.

Populära Produkter