Duschhörn

Har man ett litet badrum så kan man bestämma sig för att spara på utrymme genom att inreda med en mindre duschhörna som man bygger med några enkla detaljer. Det kan ju också vara så att man tycker att det räcker bra med ett duschhörn även om det finns plats för badkar. En del badrum kan ha både jacuzzi och dusch för att man tänker sig att dessa används på olika sätt och för olika tillfällen. Det finns så många smarta lösningar för badrummet så det kan verkligen vara klokt att sätta sig ner och se lite närmre på dessa innan man bestämmer sig för hur man ska göra om eller inreda.

Duschhörn med kabin

Om man vill ha en lösning som är väldigt praktiskt samtidigt som den är fin att se på så kan duschkabinen vara en bra idé. Det här är en kabin som man ställer in i badrummet och som gör att vattnet man duschar med inte kommer att ta sig utanför kabinens väggar och dörr. Kabinens väggar är gjorda av glas eller plast och kan inkludera flera duschhuvuden och duschhandtag som man kan kontrollera med avancerad teknik.

En kabin har många fördelar och det finns även duschkabiner som inkluderar ångeffekt samt badkar. En fördjupning i golvet eller en förhöjd kabin är allt som behövs för att man ska få en liten badplats till barn vilket kan vara trevligt om det inte finns plats för badkar i badrummet.

Enklare lösningar för små badrum

Då man inte har plats med en kabin så kan man välja att hänga upp duschstänger i taket och sedan dra ett duschdraperi runt platsen där man kommer att duscha. Det här är praktiskt då man till exempel har en mindre toalett som man även vill kunna duscha i. Lösningen är rätt så enkel, och man kan använda den vanliga kranen som duschblandare genom att ha en spak som skickar vattnet till duschslangen istället för ut i handfatet.

Vackra duschväggar

Det går också att bygga en egen duschhörna med hjälp av vackra duschväggar som man ställer in i badrummet. Med denna teknik så kan man skräddarsy platsen och verkligen utnyttja utrymmet på bästa sätt. Man kan använda en vägg som dörr och avskiljare från resten av badrummet och få en duschplats som är trekantig. I hörnet så hänger man upp duschblandare och även krokar och stänger som man kan hänga viktiga bad-redskap på.

Enkel installation

Det kan vara mycket enkelt att installera ett duschhörn. Det här beror en hel del på de krav man har och hur badrummet ser ut. Om det ska vara lite mer avancerat så kommer man att behöva hjälp av en fackman. Det gör man för det mesta i badrummet då man till exempel vill installera belysning eftersom detta kräver säkerhet med korrekta kopplingar. Det är bra att ta reda på i god tid om man kommer att behöva ta hjälp med installation. Det kan faktiskt vara bra att diskutera den plan man har med en person som förstår sig på duschar och badrum. Det gör att man beställer rätt väggar, detaljer och annat som man vill på plats för att skapa det perfekta duschrummet.

Pris
205 kr9 780 kr

Visar 107
Totalt 107

Arrow Duschhörn Round

Arrow
Duschhörn

Arrow Duschhörn Round

Arrow
Duschhörn

Arrow Duschhörn Round

Arrow
Duschhörn

Arrow Duschhörn Round

Arrow
Duschhörn