Duschkabiner

Man kan ordna med dusch på lite olika sätt. Det går att skapa en duschhörna där man hänger upp duschstänger för att omge duschen med duschdraperier. Draperierna ser till att vatten inte stänker omkring i badrummet. Det här är dock ingen perfekt lösning och man kommer att få vatten på golvet omkring duschen vilket kan upplevas som irriterande. Med duschkabiner så får man aldrig detta problem. Man står i en kabin och vattnet kan bara hamna i den golvbrunn som finns på kabinens botten.

Få ordning på vattnet med duschkabiner

Det är just det där med vatten som rinner på golvet som får många att välja att installera en duschkabin. Man kan bli trött på badrumsmattor som alltid blir blöta och som är svåra att torka då många använder badrummet flitigt. Man kan också minska på den fukt som sprider sig när man duschar öppet i ett badkar eller i en duschvrå.

Härliga effekter

Något av det bästa med duschkabiner är att de kan inkludera effekter som gör det så härligt att duscha. Kombinerade ångduschkabiner med vanlig dusch och jacuzzi är otroligt fina att ha hemma. I dessa kan man ta det lugnt och få en spaupplevelse i badrummet. Det kan tillkomma smarta touchskärmar där man ställer in den temperatur man vill ha och även bestämmer hur vattnet ska stråla via olika munstycken som kan finnas i kabinens badkar och väggar.

Vackert glas med eller utan färg

Kabinens väggar är gjorda av glas eller plast. Man kan ha helt genomskinliga kabinväggar eller välja en färg som gör att det blir lite mer privat i kabinen. Nu kan man ju alltid stänga badrumsdörren om sig och genomskinligt kan vara ett bra val för mer ljus. Det finns också modeller där man installerar spotlights i kabinens tak, och då kan väggarna vara av mörkare glas utan att det påverkar upplevelsen i den.

Installera själv eller få hjälp

Det finns kabiner för dusch och jacuzzi som man själv kan installera på mycket kort tid. Det här förutsätter förstås att man är händig. När det rör sig om lite mer avancerade installation där det kommer att ingå lampor så ska man ta hjälp av en fackman. Det är viktigt att duschkabinen installeras på rätt sätt så att man inte får problem med läckor som kan skada badrummet och faktiskt också vara farliga.

Boka in installationen i god tid så att du inte behöver vänta så länge på att få använda din kabin. Om du får hjälpen samma dag som den levereras så blir det ingen väntetid alls och festen i badrummet kan börja!

Beställ kabin med rätt mått

Men innan du beställer en vacker duschkabin med olika effekter så ska du måtta upp ditt badrum. Du måste vara säker på att den kommer att få plats. Här kan man verkligen inte chansa. Det blir mycket bökigt att beställa och sedan behöva returnera för att kabinen inte passade. Kanske behöver du även här hjälp av en person som jobbar med badrumsrenoveringar och som förstår sig på hur duschkabinen ska placeras på bästa sätt.

Pris
1 495 kr15 039 kr

Visar 55
Totalt 55

Arrow Duschkabin 6005

Arrow
Duschkabiner