Bastuaggregat

Den som kanske inte har badat bastu på många års tid och plötsligt kommer på att det skulle sitta fint med ett basturum hemma i lägenheten eller på landet kommer att bli imponerad. Det har nämligen hänt mycket med bastuaggregat som idag kan anses vara otroligt effektiva och enkla att använda sig av. Med hjälp av modern teknik så kan man kontrollera många olika saker som hur varmt det blir, när det blir varmt, och när bastun kommer att slås av. Samtidigt så får man den klassiska sköna känslan av att värmas upp i hela kroppen på ett så hälsosamt sätt.

Eldrivna bastuaggregat är praktiska

Det finns en stor fördel med eldrivna bastuaggregat, och det är att de är så pass säkra och enkla att använda sig av. Man kan ju inte direkt börja elda med ved hemma i badrummet hursomhelst. Särskilt inte om det är så att man bor i lägenhet. Det elektriska aggregatet kan man använda även i ett mindre badrum där man bygger ett basturum för två. Man kan välja ett mindre aggregat som är effektivt och som avger den värme som man är ute efter.

Moderna modeller är också utformade för att erbjuda hög säkerhet rent praktiskt. Det är inte lika enkelt för nyfikna barn att pilla in plastleksaker i aggregatet som det har varit förr. Man behöver heller inte oroa sig för att det kommer att utgöra en fara med elinstallationen i badrummet. I varje fall inte då den sköts av en fackman.

Vedeldat är mysigt och klassiskt

Det är något så mysigt med vedeldade bastuaggregat som man kan använda då det inte finns möjlighet att värma upp med el eller då man helt enkelt tycker att det här passar bättre. En bastu på landet nära en brygga är den perfekta kandidaten för vedeldningen. I den här miljön så har man antagligen god tillgång till vedklabbar som man kommer att elda med. Men även de klassiska pannorna har utvecklats för att vara enklare att använda och de erbjuder hög säkerhet vilket inte är så dumt när man eldar.

Vattentank för ångbastu

Vill man få ångbastu så kan man välja aggregaten som har vattentank. Man fyller på vattentanken och får sedan ångeffekt när bastun är igång. Stenarna finns fortfarande på toppen så om man vill sprida lite vatten över dessa för mer ånga så kan man göra det. Med en större vattentank så slipper man fylla på lika ofta och det kan vara bra om man gillar att basta dagligen.

Paneler med wi-fiInte nog med att man kan ställa in hur länge bastun ska vara på och hur varmt det ska bli. Man kan även använda sig av wi-fi för att med sin smartphone eller fjärrkontroll dra igång bastun. Du kan alltså se till att den är varm och redo när du kommer hem. Eller så kan du från soffan förbereda ditt basturum så att det är redo att basta i när du har sett klart filmen.


Visar 276
Totalt 276

Aito Vedeldat Ak Liten

Aito
Vedeldade bastuaggregat

Aito Vedeldat Ak Liten

Aito
Vedeldade bastuaggregat

Aito Vedeldat Ak Stor

Aito
Vedeldade bastuaggregat

Aito Vedeldat Ak Stor

Aito
Vedeldade bastuaggregat

Aito Vedeldat Ak Stor

Aito
Vedeldade bastuaggregat

Aito Vedeldat Ak Stor

Aito
Vedeldade bastuaggregat