Sminkspeglar

Ingen behöver gå hemifrån och undra hur sminkningen eller rakningen blev. Även om man hade bråttom i badrummet så kan man dra nytta av sminkspeglar som är portabla och som får plats i fickan. Det kan vara klokt att ha några exemplar av dessa speglar så att man aldrig behöver chansa på att läppstiftet sitter som det ska. Hemma så kan man satsa på speglar som är lite lyxigare och som inkluderar viktiga effekter som ljus i ramen så att man ser vad man gör.

Sminkspeglar med ljus

Det blir alltmer populärt med sminkspeglar som har inbyggt ljus. På sätt och vis så påminner de om badrumsspeglar men de har en coolare känsla. Med ljusbubblor som sitter i spegelns ram så kan man rentav få känslan av att vara filmstjärna. Det man ska tänka på är att olika modeller och märken håller olika kvalitet. Om man måste byta lampor stup i kvarten så kan det kännas jobbigt. Då lamporna sitter inbyggda i ramen så är det också bra om man lätt kan byta ut dessa utan att slita på ramen.

Om du vill investera i en sminkspegel med ljus så ska du alltid börja läsa recensioner av den modell som du tycker ser fin ut. Användarvänligheten är det viktigaste även om man först kan bli imponerad av hur fin spegeln ser ut. Det måste man komma ihåg!

Portabla speglar med och utan ljus

Men det är ju inte bara därhemma som man behöver en bra spegel att sminka sig med. När man befinner sig på väg till skola, jobb, eller är ute på resa så behöver man ett bra portabelt alternativ. Det finns portabla speglar i alla storlekar. Man kan välja varianter med LED-ljus för att se bättre och så kan man ha så små modeller att de får plats i den tajtaste av fickor. De portabla speglarna kan också komma med utfällbara fötter vilket inte är så dumt då man vill ställa spegeln på ett bord på hotellrummet.

Med eller utan förstoringseffekt

En annan sak att tänka på är om man vill ha en spegel med eller utan förstoringseffekt. När man rakar sig eller plockar ögonbryn så är det ju inte så dumt att komma lite närmre. Samtidigt så är förstoringseffekten inte alltid så bekväm så man kan dra nytta av att ha en mindre spegel som förstorar invid den som man använder normalt sett.

Stora speglar för smink och klädsel

Sminkspeglarna med ljus som är så vackra att se på finns även i större format. Då får man en ram med lampor som sträcker sig från golvet och långt upp på väggen. Det här ger känslan av att befinna sig i en loge och det är mycket lyxigt. Det kan vara bra att satsa på en större spegel för att man ofta vill se helheten innan man beger sig ut. När sminkningen är klar och man har valt sin outfit så är det ju kanon att kunna se detta ordentligt i en spegel som är med eller utan ljus.

Pris
99 kr1 695 kr
Färger (2)

Visar 29
Totalt 29

Beurer Bs069 Sminkspegel

Beurer
Sminkspeglar

Beurer Bs55 Sminkspegel

Beurer
Sminkspeglar

Beurer Bs45 Sminkspegel

Beurer
Sminkspeglar