Plastmattor

Då man vill ha en slittålig matta som är fin att se på men som inte kommer att kosta skjortan så kan en plastmatta bli ett bra val. Om det här låter som en nyhet för dig så ska du veta att du antagligen har sett plastmattor men helt enkelt inte insett att de inte var gjorda av tyg. Moderna modeller är väldigt fina och de ger ett gott stöd. Många gånger så är ju dörrmattor och badrumsmattor gjorda av plastmaterial, men när det handlar om modellerna som är till för andra rum så ser de helt annorlunda ut. De har en design som går väl ihop med övrig inredning.

Man ser inte att det är plast!

När man ser en plastmatta så märker man kanske inte att den faktiskt är gjord av ett material som polypropen. Plastmattorna kan se ut precis som bomullsmattor eller till och med trasmattor. Det är klart, de är lite plattare i sin karaktär och när man går på dem barfota så känner man skillnaden. En varm sommardag så kan det faktiskt vara riktigt skönt att känna det svala plastmaterialet under en bar fot!

Plasten vävs på ett sätt som gör att man får samma karaktär som en bomullsmatta har. Man kan alltså räkna med härliga färger och mönster och en känsla av hög kvalitet. Det finns många olika modeller så det är lätt att hitta den design som man gillar bäst.

Plastmattor är enkla att hålla fina

Med plasten så är det så att man lätt håller rent. Det är ju bara att spola av mattan och torka den om man har spillt något. Det går också bra att dammsuga för att få bort smulor och damm, och man behöver inte oroa sig för att fläckar ska få fäste. Det här är bara några av de fördelar som finns vad gäller renligheten. Mattan är ju lätt så det är inte ett stort projekt att ta med den till badrummet och duscha av eller kanske ut på verandan för en omgång med trädgårdsslangen.

Plasterna som används i plastmattorna är säkra. Man behöver inte oroa sig för gifter. Dessutom så vävs dem med tanke på att ge hög kvalitet så att bitar inte kommer att lossna.

Rum där plasten gör sig väl

I köket är det verkligen en höjdare att ha mattor av plast. Mycket bättre än ryamattor och orientaliska mattor som kan vara svåra att hålla rena på samma enkla sätt. Men även vardagsrum och sovrum kan bli fina av denna mattmodell. Den finns ju i så många olika färger och mönster att det är lätt att passa samman med annan inredning. Dessutom så är plastmattor så pass prisvärda att man inte behöver tänka så mycket på att uppdatera och byta ut då man känner för ny stil i ett visst rum. I barnens rum så finns det en stor fördel med att ha mattor som är så lätta att skölja av. Det här kan barnen själva ta hand om vilket är ännu bättre!

Pris
155 kr749 kr
Märken (2)

Visar 2
Totalt 2

Plus Plastmatta Cubic

Plus
Plastmattor