Solstolar

När värmen kommer åter så vill vi gärna flytta ut. Har man en balkong eller trädgård så är solstolar något man får stor glädje av. Det här är en möbel som man kan använda för att liksom namnet antyder sola, men också för att vila och ha det skönt i skuggan. Den design man väljer kommer att påverka hur man sitter och ligger i stolen, och även hur fräsch den kommer att vara efter några veckors användning. Solstolarna är en viktig del av trädgårdsmöblemanget och det finns god anledning till att investera i kvalitet som håller och ger god komfort.

En plats vid poolen

Vid en pool så vill man ha sköna solstolar att relaxa i. Efter ett dopp så känns det skönt att njuta av värmen vid vattnet och att vila en stund i solen eller skuggan innan man hoppar i igen. För familjer så finns det också ett naturligt behov av en samlingsplats där man lätt kan sätta sig ner och smörja in barn och vuxna med solskydd, samt se till att alla har det bra. Några sköna stolar och ett litet bord är allt som krävs vid poolen för att man ska ha det mysigt då man badar med familj och vänner.

Portabla solstolar

Den som inte har pool kan vilja ta sig till en allmän badbassäng, eller kanske bege sig till stranden med en portabel solstol som kan ställas upp på olika underlag. Portabla solstolar måste kombinera lättvikt med god funktion. Om de blir för rangliga så får man inte det stöd som behövs då man vill ta en tupp lur vid sjön eller vill ligga och läsa en bok utan att svinga fram och tillbaka. Med enkel mekanism för att vika stolen så blir den lätt att få med sig, detta till och med då man kommer att ta den med på bussen eller tåget.

Med smarta effekter och tillbehör

Missa inte unika stolar med smarta effekter. Det finns till exempel stolar som man kan gunga i. Det kan kännas hur mysigt som helst att sitta eller halvligga och gunga fram och tillbaka. Det blir närmast meditativt! Man kan också skaffa viktiga tillbehör som bord som man sätter fast i solstolens ram. Bordet kan ha försänkningar för drycker och ge gott om plats för saker som tidningar och böcker som man vill få enkel tillgång till då man vilar ut.

Renovera och uppdatera

Har man en bra solstol så kan man underhålla den. Det finns solstolar som är gjorda så att man kan byta ut tyg när det slits. Madrasser kan plockas ur och rengöras och man kan byta ut fjädrar för att få spänsten åter. Tar man väl hand om stolen så kommer den att hålla länge. Att kunna byta ut tygmadrasser och ryggstöd kan ju också vara något som gör att man upplever att stolen blir till spännande inredning som alltid inspirerar och känns fräsch.

Pris
1 069 kr25 400 kr
Färger (5)

Visar 23
Totalt 23

Ekeby Form Melton Solsäng

Ekeby form
Solstolar

Ekeby Form Melton Solsäng

Ekeby form
Solstolar