Sittsäckar

Den som växte upp under 1970-talet minns känslan av att borra in sig i en sittsäck. Under några årtionden så var det lite tyst om sittsäckar, men designen har aldrig gått ur tiden och nu är saccosäckarna populärare än någonsin. De är så enkla att använda sig av och passar så bra både för vuxna och barn. Ny form och design har också lett till modeller som är riktigt snygga och som passar väl in i miljöer där man vill att det ska vara lite elegantare.

Sittsäckar går aldrig ur tiden

Det finns god anledning till att saccosäckar aldrig går ur tiden. De kombinerar nämligen två otroligt viktiga saker nämligen komfort och snygg design. Modernare modeller kan se ut som stora kuddar som har vackra tyger och som lätt formas om till stol eller skön madrass att ligga och vila på. Man kan ha en eller flera, och det kan vara klokt att placera dessa i nära anknytning till soffgrupp och tv för att ge bra sittalternativ till stora och små.

En stol som formar sig efter dig

Numera så är vi ju mycket intresserade av kuddar och madrasser som formar sig efter oss och det är något som sittsäcken alltid har gjort. Den är fylld med små kulor av olika material som flyttar på sig i enlighet med dina rörelser. Du kan alltså lätt skapa en sits med ryggstöd som är precis i enlighet med dina mått. Det är det här som gör det så skönt att sitta i säcken.

Utomhus och inomhus

Numera så kan man även lita på att det går att använda saccosäckar inomhus och utomhus. Man kan ta säcken med sig på verandan eller kanske ut på gräset. Det är något som passar barn mycket bra. Om det är så att man ska använda säcken utomhus så ska man dock tänka på att välja en modell som är vattenavvisande och som klarar påfrestningarna som finns därute. Det bör också vara lätt att borsta av gräs och att torka bort fläckar.

En fräsch saccosäck är ett måste

För att man ska trivas med sittsäckar så måste de förbli fräscha. Precis som med alla andra möbler så vill man kunna torka av och se till att tyger förblir rena och snygga. Det finns säckar som man kan duscha av och sedan torka medan andra kanske kräver att man borstar eller gnuggar med en trasa för att få bort smuts och damm. Om säcken har ett överdrag så ska man kunna tvätta detta i en helt vanlig tvättmaskin vilket är särskilt praktiskt då barn och husdjur gärna använder säcken för lek och vila.

Med så många olika färger och mönster så är det inte svårt att välja en sittsäck som kommer att passa in med övrig inredning. Det här är en möbel som känns unik men ändå så vardaglig. Den är särskilt viktig just för vardagens aktiviteter men kan också ses som en inbjudande plats för gäster som vill vila en stund under festen.

Pris
369 kr9 999 kr
Färger (5)

Visar 121
Totalt 121