Bord

Borden behövs i stort sett i varje rum. I köket så vill man ha ett köksbord som är stabilt och som ger gott om plats utan att ta upp för mycket yta. I vardagsrummet så behöver man både matbord och soffbord. Dessutom så kan det finna behov av sidobord där man kan ställa växter och dekorationer. Trädgården kräver trädgårdsbord som kan stå emot väder och vind och som man använder då vädret tillåter måltider och umgänge utomhus. Väljer man rätt så får man ett bord som man kan ha glädje av under många år och som man kanske väljer att renovera då tidens tand syns alltför väl på bordsben och bordsplatta.

Bord för måltider

När man ska använda ett bord för att äta vid så är det viktigt att det finns gott om plats. Man måste kunna ställa upp mat, dryck, personliga bestick och tallrikar och mer. Samtidigt så vill man inte att bordet ska bli så stort att man inte kan ha normalt umgänge vid det. Ibland så kan det vara trevligt med en rund design och det särskilt när man vill ha plats för många.

Oavsett om man väljer en rund eller rektangulär design så finns det möjlighet att välja med inlägg så att bordet kan växa och bli större när man vill sitta fler vid det. Det är verkligen smart och något som väldigt många har användning av. På så vis så kan man ordna med middagar för vänner och släkt utan att man måste sitta spritt på olika platser i rummet.

En bra yta för läxläsning

Läsa läxor bör man göra vid ett bra skrivbord och här är det också så att skrivbordsstolar får betydelse. När det blir för bullrigt i köket eller vardagsrummet så är det inte så dumt att ha ett eget läxläsningsbord med god belysning i ett eget rum. Här kan man inreda med viktiga verktyg som pennor, sudd och miniräknare så att man kan jobba på ett effektivt sätt.

Avlastning och komfort

Många bordsmodeller är enbart till för att ge god avlastning och komfort. Sängbord och nattduksbord är goda exempel på detta. De är inte ett bord som man sitter vid utan mer en möbel för förvaring. Man ställer bordslampor på dessa bord och lägger undan böcker och annat som man kan vilja få tillgång till i sängen. Då sängbordet ofta har en låda så behöver det aldrig se stökigt ut så läsglasögon, ficklampa och annat kan stoppas undan så att det blir lätt att damma och hålla snyggt.

Komfort kan man också få med ett barbord som finns i vardagsrummet eller kanske i ett källarrum som man använder för fest och umgänge. Det här bordet är lite högre och gör det trevligt och lätt att stå upp och skåla med vänner och familj. Med olika design så kommer varje bord att anpassas för sitt syfte. Vet man bara vad man är ute efter så är det inte svårt att hitta rätt modell och det oavsett om man är ute efter drinkbord eller smörgårdsbord.

Pris
10 kr75 000 kr
Färger (17)

Visar 2 120
Totalt 2 120

Wiksbo Matbord Fagerum

Wiksbo
Matbord