Doftljus

Precis som att vi använder parfymerade produkter för kroppsvård så finns det smarta sätt att vårda husets alla rum med doft. Butiker använder sig av avancerade doftsystem för att signalera olika känslor och dra till sig fler kunder, men i ett hem så är det mycket enklare att få den effekt som man är ute efter. Med doftljus så påverkar man husets luft på ett unikt sätt. Ljusen avsöndrar doft då de brinner på ett balanserat sätt. Man får en svag förnimmelse av sommar, ren tvätt, välbehag eller kanske energi och nystart. Genom att välja rätt typ av ljus med doft så kan man förstärka den känsla som man är ute efter. Den kan skilja sig mellan olika rum varför det inte är så dumt att investera i lite olika typer av doftljusprodukter.

Doftljus som brinner länge

En sak som kan vara bra att tänka på är att man drar stor nytta av ljusen som brinner lite längre. När man väljer doftljus av hög kvalitet så kommer de att ge många timmar. Det kan handla om 50 timmar och mer. Ett ljus kan få brinna en hel vecka varpå det behöver bytas ut medan ett annat kan tändas då och då under ett halvårs tid. Oavsett hur ofta du vill använda doftljusen så är det inte dumt att satsa på hög kvalitet från start. Då får du ut så mycket mer av denna produkt och du behöver inte köpa nytt var och varannan vecka.

Meddelanden från ljusen

Det finns olika design att välja från. Doftljuset som finns i en vacker burk ger både skönhet och säkerhet. Det finns också ljuslyktor som är gjorda av stearinmassa och som har en grafisk design som gör att man får ett meddelande då man tänder ljuset. Vackra ord, poesi, humor… Det går att säga så mycket med den här typen av ljus. Även mindre modeller kan ha meddelanden som passar väl in då man ska ha fest eller kanske en helt vanlig vardag då man behöver påminnas om meningen med livet.

Dofter som gör gott

Doftljusens styrka ligger givetvis i att de erbjuder mer än skönhet och mysig stämning. Man kan skapa ett eget spa i hemmet. Det blir lättare att slappna av efter en stressig dag då man tar det lugnt i ett vardagsrum eller kök som doftar av lavendel. Om det känns svårt att komma upp på morgonen så kan man använda sig av uppiggande dofter som citron, rosmarin eller mynta. Genom att lära sig mer om hur dofter påverkar hur vi känner oss så kan man ganska snabbt få en bättre vardag. Man väljer aktivt det doftljus som kommer att bidra till att man mår bättre.

Det är också trevligt att komma hem och känna doften som dröjer sig kvar från morgonen trots att det var flera timmar sedan man släckte ljuset. Välj i enlighet med din smak och med tanke på hur du kan påverka flera sinnen då ljuset kommer med vacker design, färg och doft.


Visar 263
Totalt 263

Meraki Doftljus Forest Rain

Meraki
Doftljus