Kuddar

En bra kudde vilar man skönt på. Den kan vara gjord av spännande moderna material som latex eller vara fylld med fjädrar på klassiskt vis. Precis vad man föredrar beror en hel del på vad man har vant sig vid. Men kuddar behövs inte bara i sängen. Många tycker om att dekorera med färgglada kreationer som läggs i soffan och i fåtöljer. Genom att matcha övrig inredning med rätt färg och mönster så skapar man en effekt som är både spännande och vacker.

Kuddar som man sover gott på

Om vi börjar med att se på kuddarna som man sover på så är det bara att konstatera att de kommer i alla möjliga former och material. Det här är en fördel. Det innebär att du får möjlighet att välja det som kommer att passa dig allra bäst. Ett tips är att våga testa nytt. Detta särskilt om du inte sover så gott om natten. Det kan mycket väl vara så att du spänner dig för att din nacke inte får ett bra stöd då du sover.

Med en kudde som man ligger bra på så får man bättre sömn. Dessutom så kan kuddar förses med överdrag som kan ha inslag av eukalyptus och aloe vera vilket är till för att hålla kudden ren och fräsch längre. Överdrag är en fördel för det är viktigt att man håller kuddarna som man sover på rena. De kommer nämligen att bli dammiga och kan bebos av kvalster som man inte är noga med att sköta om dem på rätt sätt.

Kuddar för vardagsrummet

När det handlar om prydnadskuddar så kan man också finna en god variation av design. Det finns runda, fyrkantiga, cylindriska och fantasifulla kuddformer. Barn tycker mycket om att se sina favoritfigurer från böcker och film i uppstoppat format. Man sitter gärna och myser i soffan med kudden som är formad som en seriefigur men som ändå ser ut som en rätt så klassisk prydnadskudde.

Då det ska vara elegant så kanske man väljer sidentyger mer inslag av tofsar och annat som passar väl ihop med gardiner, mattor och annat som finns i rummet. Prydnadskuddarna kan man byta ut ofta så att de matchar inredning på ett bra sätt. Dessutom så kan de vara gjorda på så vis att man bara behöver byta kuddfodral vilket är praktiskt.

Hålla rent och snyggt

Det är smart att tänka på det där med hygien då man köper nya kuddar. Antingen så accepterar man att det inte kommer att gå att tvätta kudden eller att byta fodral och att man därför kommer att behöva byta ut den inom en viss tid. Eller så väljer man modellerna som är gjorda för att rengöras i tvättmaskinen och torktumlaren på ett smidigt sätt. Det är särskilt när man har barn och husdjur som man bör tänka på att välja design som gör det lätt att hålla rent och snyggt. Dammigt och fläckigt är inget som man tjänar på i längden. Dessutom så är det ju så att man även i soffan kan vilja vila huvudet mot prydnadskudden en stund och då bör den vara fräsch!


Visar 759
Totalt 759

Fannik Kumpu Kudde 50X80 Cm

Fannik
Kuddar

Marimekko Nasti Kudde 43 Cm

Marimekko
Kuddar

Byon Kudde Pom

Byon
Kuddar

Byon Kudde Pom

Byon
Kuddar

Fannik Haru Kudde 50X50 Cm

Fannik
Kuddar

Fannik Haru Kudde 50X50 Cm

Fannik
Kuddar

Jabadabado Kudde Tipi

Jabadabado
Kuddar

Fannik Tuff Kudde 40X60 Cm

Fannik
Kuddar

Bloomingville Pansy Kudde

Bloomingville
Kuddar

Byon Kudde Blindes

Byon
Kuddar

Fannik Tyyni Kudde 40X60 Cm

Fannik
Kuddar