Hissgardiner

När man vill ha klassisk och vacker inredning så kan man satsa på gardiner som bidrar till denna känsla på ett magnifikt sätt. Det är svårt att motstå hissgardiner då de bjuder på en enkelhet i kombination med skönhet som passar de flesta rum. Precis som rullgardiner så är det här bra val för precis alla rum och alla hem. Med många färger och mönster så är det inte svårt att komma fram till något som kommer att passa i köket eller barnens rum. Dessutom så kan man byta ut med jämna mellanrum för att få förnyelse.

Hissgardiner som passar perfekt

Det är som sagt så att hissgardinen finns i många olika färger och design. Det vanligaste är dock att den veckas samman på ett stilrent sätt då man hissar upp den och att den sedan vecklas ut till en rak tygbit då den hissas ner. Det här ger utrymme för många olika typer av design. Man kan ha en liten text som löper över tyget eller välja något som påminner mer om persienner på så vis att man se vecken i tyget.

Vad som kommer att passa perfekt beror på många olika saker. Man kan till exempel välja hissgardiner som fungerar precis som en mörkläggningsrullgardin. Det här är en effekt man får då tyget är mörkt och tillräckligt tjockt för att inte släppa igenom så mycket ljus. Det kanske man vill ha i barnens rum till sommaren då det kan vara svårt att gå och lägga sig i tid när det fortfarande känns som dag utanför.

Rätt modell för rätt fönster

Man måste välja rätt modell för det fönster som man vill dekorera med hissgardinen. Det är inte tanken att gardinen ska svaja omkring och påminna lite om lamellgardiner. Då man har monterat rätt så sitter gardinen i fönstret på ett stillsamt och vackert sätt. Det finns standardmodeller som bör passa de fönster som man har men det ska man alltid kontrollera innan man beställer!

Både vackert och funktionellt

Beroende på den modell av hissgardin som man beställer så kan det vara så att detaljer som är vackra att se på även har en viktig funktion. Med tygstycken som hänger på gardinens framsida så kan man knyta en rosett nedtill och samtidigt ge den upprullade gardinen mer stöd. Det här kan man göra i olika lägen vilket ger flexibilitet. God design gör att man kan leka lite med hur pass upprullad gardinen är och hur den då kommer att se ut. Färg och mönster förblir detsamma, men man kan ju påverka hur mycket ljus som kommer in genom fönstret och hur mycket man ser ut genom att rulla till ett visst läge.

Hissgardiner är vackra och högst funktionella. De bidrar till inspiration i vardagen och finns med klassiska blomstermönster såväl som med roliga tryck som barn kan tycka om. Välj rätt och se fram emot en gardin som man har stor behållning av både nu och för framtiden.

Pris
1 010 kr3 390 kr

Visar 93
Totalt 93

Himla Hissgardin Ebba Natur

Himla
Hissgardiner

Himla Hissgardin Ebba Natur

Himla
Hissgardiner