Plisségardiner

Det perfekta solskyddet enligt vissa och en snygg inredningsdetalj enligt andra. Man kan göra mycket med plisségardiner som sitter tätt och fint i fönster. De kan användas i helt vanliga fönster såväl som för balkongdörrar där man vill minska insyn och dämpa ljusflödet. Designen är klassisk. Tyget har plisserats på ett balanserat sätt och är inte alltför fluffigt eller svävande. Beroende på det tyg som man väljer så blir det mer eller mindre mörkt i rummet av gardinen och det ska man tänka på. Om man bara vill använda gardiner i vissa delar av fönsterpartier så kan detta bli en utmärkt lösning då den smälter in så fint med olika typer av inredning.

Så enkelt och snyggt med plisségardiner

Det är enkelt att installera plisségardiner och det beror på att de inte kräver särskilt mycket mer än två fästen för varje gardindel. Gardinen kommer med en inbyggd mekanism. Den gör att du med ett snöre kan surra upp och ner. Mekanismen är automatisk och snurrar snabbt tillbaka gardinen i öppet läge då man vill få detta. Snöret som man drar i hänger diskret vid sidan om gardinen och är inget som man lägger märke till då plisségardinen är i upphissat läge eller tvärtom.

Det här är en design som känns tidlös och som passar de allra flesta fönster såväl som balkongdörrar. I och med att gardinen sitter i ramen för rutan så blir den en naturlig del av fönsterkonstruktionen och det ger en alldeles särskild känsla och stil. Man kan säga att det rör sig om rätt så tillbakalutad design som ger plats för mycket annat både på fönsterkarmen och i rummet.

Rätt storlek till dina fönster

Innan du beställer denna gardindesign så ska du säkra dig om att det blir rätt storlek. Man kan hitta plisségardiner med standardformat, men då ska du också vara säker på att dina fönster har standardstorlek. Mät och jämför med de mått som du får för gardinen. Det går inte att i efterhand försöka pressa in en för stor gardin eller få en som är för liten att täcka på ett bra sätt i det stora fönstret.

Välj färger som du trivs med

Vitt, blått, med mönster… man kan få plisségardinen i olika färger, och vad man väljer beror förstås på det som man föredrar. Om man känner att man har tröttnat på en viss färg så är det lätt att beställa nya gardiner som man byter ut med. Fästena kan sitta kvar och det är bara att klicka fast den nya modellen på samma plats. På så vis så kan man använda lite olika färger för lite olika årstider. Varmare inslag till vintern och lite lättsammare designval för sommaren. Olika rum med olika inredning kan också kräva en viss färgskala så tänk igenom detta innan du lägger in din beställning!

Pris
2 709 kr3 119 kr

Visar 16
Totalt 16