Värmefiltar

Vintern kommer varje år, och medan man kan tycka att det är lite mysigt med en årstid som ger god anledning till tända ljus och mysa inomhus så kan det vara jobbigt att känna sig frusen. Förutom att se till att göra saker som är bra för blodcirkulationen så kan man investera i fina värmefiltar som man använder i soffan såväl som i sängen. Det här är filtar i lite olika material som har värmetrådar inbäddade i tyget. Med ett reglage så väljer man hur varmt det ska bli, och man kan snabbt bli av med känslan av att det är så fruktansvärt kallt.

Värmefiltar är perfekta presenter

När man funderar på vad man ska ge i present under kallare årstider så är värmefiltar ofta det bästa svaret. Det här är ju som ett ge en varm kram av omtanke, och de allra flesta får god användning av en värmefilt. Den kan användas på ett så flexibelt sätt och i ett hushåll så kan man dela på filten vilket inte är så dumt.

Produkter för utvalda kroppsdelar

Den stora filten sveper man lätt in sig i, men det finns också mindre produkter som har samma funktion. Man kan till exempel köpa fotvärmare som också ser ut som filt som har formats för att passa fötterna och som snabbt värmer upp kalla tår. Det finns även handvärmare och så en slags underlagsvärmare som man kan lägga på madrassen för att se till att sängen har rätt temperatur då man är redo att gå och lägga sig.

Reglera temperaturen i filten

Med värmefilten så kommer det ett reglage där man får olika lägen. Här kan man välja hur varm man vill att filten ska bli. Man kan också sänka eller helt stänga av värmen då man känner att det har blivit tillräckligt. Många gånger så behöver man inte sitta eller ligga särskilt länge med en värmefilt för att få den önskade effekten och då är det bra med ett reglage som man lätt kommer åt så att man kan behålla den varma känslan och inte behöver ta av sig filten för att stänga av.

Material som är mysiga

Man kan välja bland värmetäcken av olika material. Det vanligaste är mjuka tyger som fleece som känns bra mot huden. Man kan eventuellt tänka på att välja filten som ger god ventilation. När det blir varmt så är det inte så skönt om man blir för svettig och då får filtens material betydelse. Dessutom så kan det vara klokt att välja något som inte kommer att samla så mycket damm. Det finns värmefiltar som man kan tvätta i maskin på lägre gradantal. Här kan det variera hur man ska hantera den elektriska delen med reglage för värmen. Vissa väljer att helt enkelt stoppa in filten som den är i maskinen och sedan låta den torka ordentligt innan nästa användning. Men det bästa är att noga följa instruktioner så att man inte skadar sladdar och reglage.

Pris
349 kr799 kr

Visar 11
Totalt 11