Skåp

En av de allra vanligaste möblerna för förvaring är skåpet och det har en lång och gedigen historia. Faktum är att man kan få betala tiotusentals kronor för skåp som kommer från kända designers som var verksamma för några hundra år sedan. Nu behöver man inte lägga ut flera hundratusen på antika skåp för att få en vacker möbel. Modern möbeltillverkning har gjort det möjligt att få klassisk såväl som modern design till ett rimligt pris. Nyare skåpdesign är också fokuserad på användarvänlighet vilket inte är mindre viktigt.

Skåp för köket

Om man har plats för mer än de inbyggda skåpen som finns i köket så kan det vara trevligt att ställa in ett fristående skåp. Här kan man förvara den finare servicen och vackra glas som kanske syns om det är ett vitrinskåp med glasluckor upptill. I köket så behöver man gott om förvaring för allt det som används för och omkring måltider. Ett praktiskt köksskåp med både hyllor och lådor får man god användning av.

Vardagsrummets vackra möbler

Man kan ju förvara liknande saker i vardagsrumsskåp. Finare servetter och annat som man bara plockar fram då det blir middag med vänner och familj kan ligga i vardagsrumsskåpets lådor. Skåpet kan vara försett med lås vilket är praktiskt då man har saker i det som barn inte bör komma åt. Ett gott exempel på detta är barskåp som man givetvis vill hålla lite extra koll på då det finns omyndiga personer i hushållet.

Med vacker skåpdesign så blir vardagsrummet en oas. Kanske väljer man något som påminner om det som man såg i föräldrars och deras föräldrars hem. Design går ofta igen så det är inte svårt att hitta modeller som ser ut som att de är tagna direkt från en Astrid Lindgren berättelse. Det finns dock stora fördelar med att köpa nytt då detta ger lådor som glider som de ska och moderna innovationer som inlägg som gör det lättare att sortera på ett bra sätt.

Med eller utan ljus

När det handlar om vitrinskåp så har man ju ofta ljus för den övre delen och det här är något som ger en unik effekt. Med lampor så ser man bättre vad som finns i skåpet och det kan vara bra då man vill framhäva det som står på hyllorna. Vackra glas glittrar så fint när ljuset är på och då blir ett skåp till så mycket mer än förvaring. Det kommer också att fungera som naturlig dekoration och som extra ljuskälla i rummet.

Klädskåp som är praktiska

Man kan också välja skåp som är till för förvaring av kläder. Det finns större och mindre modeller som kan ha plats för lådor, hyllor och även för upphängning av kläder. Det är vanligt att man väljer modeller som är gjorda av trä, men det finns även andra material att välja från. Med kombinationer så kan man få en framsida som är gjord av glas och som inkluderar saker som speglar vilket är bra att ha då man klär på sig vid skåpet och vill se hur outfiten ser ut innan man lämnar sovrummet.


Visar 163
Totalt 163

Hübsch Shoji Skåp 90 Cm Ek

Hübsch
Skåp

Hübsch Kaiser Skåp 130 Cm Ek

Hübsch
Skåp

Tellbe Låsbart Skåp

Tellbe
Skåp

Rowico Home Brooklyn Skåp 130 Ek

Rowico home
Skåp